Webshop

O nama


Lacuna grupa je internacionalna tvrtka koja u svom poslovanju objedinjuje razvoj, proizvodnju, doradu, distribuciju, prodaju i promociju radne i zaštitne odjeće i opreme (PPE) visoke kvalitete.

Lacuna proizvodi podijeljeni su u 3 grupe:
 • Zaštitna odjeća i oprema na radu
 • Odjeća i oprema za slobodno vrijeme
 • Radno zaštitne tkanine / materijali

Lacuna WORKTIME sinonim je za sigurnost i zaštitu te u asortimanu zaštitne odjeće i opreme na radu (Personal Protective Equipment) uključuje kompletnu zaštitu sukladno propisanim normama i potrebama svakog profesionalca i poslodavca.
Lacuna CORPORATE TIME je posebna kolekcija uključena u WORKTIME asortiman, to je profesionalna radna odjeća za ugostiteljstvo (HoReCa), medicinsko i wellness osoblje te pripadajuće radno zaštitne tkanine/materijali.
Lacuna FREETIME odjeća je i obuća zaštitnih i tehničkih karakteristika, namijenjena nošenju i zaštiti u svakodnevnim aktivnostima te prikladna kao reprezentativan promotivni tekstil.

Lacuna grupa prati tehnološke trendove te je uložila u digitalizaciju poslovanja i svoj proizvodni asortiman ponudila na WEB SHOP platformi

Prednosti Lacuna B2B/Internet platforme za kupce:

     Brza i jednostavna selekcija proizvoda, pretraživanje i naručivanje
     Dostupnost ključnih informacija prilikom naručivanja; 
 •           dostupnost lagera/ količine robe na lageru ; 
 •           informacija u svezi aktualnih planiranih termina dolazaka robe na skladište; 
 •           kontrola vlastitih cijena i rabatne politike
 •           pregled novih artikala u ponudi, 
 •           detaljne informacije o proizvodima, boje, veličine, opise, slike, tehničke karakteristike…
 •           olakšana selekcija proizvoda prilagođenih za maloprodaju 
 •           povijest svih kupac narudžbi 
 •           status isporuke robe koja uključuje pregled aktualne isporuke tako i pregled svih povezanih dokumenata iz proteklog perioda.


Registrirajte se na našu Internet trgovinu!

Svakodnevno težimo daljnjem razvoju osnovnih vrijednosti od kojih smo krenuli, a to su lojalnost, partnerski i kreativni odnos, te inovativnost.
Njegujemo partnerske odnose s našim distributerima, u cilju zadovoljstva i povjerenja krajnjih korisnika, trudimo se da svaki naš kupac postane trajni partner i karika u uspješnom poslovanju.Poduzeće Lacuna d.o.o. započelo je provedbu EU projekta . ''Internacionalizacija poslovanja poduzeća Lacuna d.o.o.''

Na dan 22.05.2018. godine poduzeće Lacuna d.o.o. potpisalo je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskih strukturnih fondova i financijskom razdoblju 2014.-2020. te je započeo s provedbom projekta

''Internacionalizacija poslovanja poduzeća Lacuna d.o.o.''. Projekt je sufinanciran sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni program Konkuretnost i kohezija, kao posljedica provedbe projekta ''Internacionalizacija poslovanja

poduzeća LACUNA d.o.o.''. za poduzeće Lacuna d.o.o. bit će očuvana radna mjesta, uspješno međunarodno poslovanje, rast izvoza i razvoj distribucijskih kanala te povećani prihod od prodaje u razdoblju do 2022. godine.